Cercar en aquest blog

dimarts, 22 de novembre del 2016

juzgar por haber puesto las urnas.

No creo que a ningún verdadero demócrata pueda gustarle lo que ha pasado hoy en el congreso con Homs. No lo digo porque le hayan quitado la inmunidad: ningún político debería tenerla. Lo digo porque se la han quitado para poder juzgarle. Y para juzgarle por haber puesto las urnas. Yo ese día acudí a votar, porque creo en la democracia y me gusta participar en todas las consultas. Por eso no puedo entender que vayan a juzgar a alguien por haberlo propiciado. Es, este episodio, una metáfora exacta de la paupérrima calidad de la democracia española que todos conocemos.

9 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Jo també vaig anar a votar en aquelles urnes de cartró.
Als enemics de la democràcia se'ls veu el llautó. Els demòcrates seguirem votant.

Tot Barcelona ha dit...

Et donc la raó.
Salut

Oliva ha dit...

DEMOCRACIA?..."ORGANICA" I GRACIES.QUE ES POT ESPERAR D'UNA COLLA D'HEREUS DE LA PITREFACTA DICTADURA?...DONCS AIXO EL "TOP"¡¡¡¡.

Oliva ha dit...

DEMOCRACIA SENSA SEPARACIO DE PODERS?.

Josep ha dit...

Xavier, De la mateixa manera que diuen que la corrupció són quatre persones, quant en realitat és el sistema el que és corrupte, doncs aquí igual. Faran el que sigui... El que sigui!! perquè no fem ni votem ni res. Nosaltres votarem. És curiós el que passa a Catalunya. Aquí tot va cap el TC i ara veig que el País Basc vol fer el mateix que nosaltres i no passa res. Curiós, molt curiós!

Josep ha dit...

Miquel, yo lo veo así. No es más saludable votar (las veces que sean) para que no nos ocurra con el famoso "cepillado" socialista y todos detrás para rematarlo. Creo que de aquella tormenta vino esta inundación.
Salut.

Josep ha dit...

Oliva, Si s'ha de tornar a votar anirem a votar. Per higiene del País, més que res.
Una abraçada.

Alfonso Robles Motos ha dit...

A part del fet clar de la contínua demostració de qui té el poder i qui mana, de les amenaces encobertes. Tinc la sensació que són avisos del que els pot passar a aquells que se surten del test, del seu test, els que estan en aquesta política han d'actuar i acceptar d'acord a unes normes implícites dels grans partits. Si algú vol fer alguna cosa diferent donant-li veu a la gent es veurà les cares amb aquesta màfia política.

Josep ha dit...

Alfons comparteixo amb tu la teva manera de veure-ho. No tinc cap dubte que és així, però si no és avui serà un altre dia o un altre any però algun dia hauran de deixar que la gent voti. El que som demòcrates acceptarem i sabrèm perdre. El que no sé és com ho prendrien els altres.
Una abraçada gran.

Anne Frank

  Annelies Marie Frank , més coneguda com Anne Frank (12 juny 1929  – març de 1945), fou una adolescent alemanya jueva nascuda a Frankfurt d...