dissabte, 24 de desembre de 2016

PAZ!
Si París mereixia un minut de silenci, Síria mereix que el món sencer calli  per sempre.Si París merecía un minuto de silencio, Siria merece que el mundo entero calle para siempre.

Me gustaría que la gente se diera cuenta de que hay miles de niños detrás de esa foto.

9 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Pax

xavier pujol ha dit...

Tens raó Josep. Hauríem de fer segles i segles de silenci.

August Garcia ha dit...

I després d'aquest silenci… alçar tots la veu ben fort per dir: PROU!

Rodericus ha dit...

Que callen las armas y hable la razón.

¡¡ Paz !!.

Un abrazo.

Josep ha dit...

Xavier, un dia vaig veure la pel•licula “Nit de Pau”La pel•lícula es basa en fets reals ocorreguts durant la primera guerra mundial que han passat a ser coneguts com a treva de Nadal o frateternitat de Nadal. El tenor de la pel•lícula està inspirat en un personatge real, el cantant alemany Walter Kirchhoff, que va ser incorporat a les files alemanyes i es va posar a cantar nadales davant de la trinxera del regiment alemany d'infanteria nr. 130 de la Lorena:
„[...] el següent dia alguns francesos van enfilar-se al seu parapet i no van parar d'aplaudir fins que no va fer un bis. La nadala havia obrat com un miracle en el cor de l'amarga realitat de la pèrfida guerra de les trinxeres i va obrir un pont entre els soldats
Quan els alts comandaments van descobrir els actes de “fraternitat amb l'enemic” a través de cartes escrites pels soldats, els implicats van ser distribuïts i dispersats en altres fronts i es van prendre mesures per tal d'impedir que es reproduïssin més actes d'aproximació amb l'enemic.
Que trist tot plegat!
Una abraçada.

Josep ha dit...

August, sembla mentida que les persones no hàgim après res després de tantes guerres, tants èxodes, tants morts i tants "tipus" que el seu gran negoci és la guerra. Estic amb tu. Estic al teu costat per cridar alt i fort "PROU"

Una abarçada.

Josep ha dit...

Amigo Rodericus, Ya lo creo que son buenos deseos. Los mejores! Pero como hacemos para que callen las armas si quien las hace hablar son sus fabricantes y vendedores. Que a su vez son los mismos que tienen a la razón amordazada.
Un abrazo.

Mari-Pi-R ha dit...

El silencio es necesario en cada minuto pues hay quienes lo piden a grandes pasos, que la PAZ esté en el mundo.
Un feliz día de San Esteban

Josep ha dit...

Muchas gracias, Mari-Pi-R.
Ojalá no se quede en una muy deseada utopía. la necesitamos como el pan.
Feliz Año!!