Cercar en aquest blog

dilluns, 26 de maig del 2014

los peligros de las Redes Sociales


¿Estos comentarios también se verían afectados por la censura gubernamental? ¿O en este caso no cuenta?
Aquestes opinions què li ofereixen Ministre Fernàndez Díaz?. Són comentaris injuriosos o què inciten a l’odi a les xarxes socials, o directament són xenòfobs?
  • A A 3 persones els agrada.
  • Mercè Salomó Martí A aquests no els hi faran res perquè són dels seus...
  • Dario Andres Ruido Por dios. A veces me sorprendo del odio en mi país y leo esto y me atraganto, no sé si de dolor o espanto (hasta rimado me salió)
  • Dsy Sánchez Chamorro Madre mia.. que pena.. q haya gente asi tan radical..!! beooss guapisimo!!
  • Laura Del Pozo Alonso Jo..., es fuerte, la gente está grillada. A estos también tendrían que detenerlos y ponerles una buena multa. Tienes razón hay una doble vara de medir. Pena, penita, pena.
  • Josep Estruel Doncs encara tenim sort de què ens estimen molt.  Josep
     



    Espero con ansiedad que de la misma manera que usted se esforzó para, rápidamente salir en televisión hablado sobre los peligros de las Redes Sociales y la persecución a los elementos que utilicen dichos medios para incitar al odio,(en algún caso tenia razón) ruego también, en este caso tome serias medidas, Señor  Ministro Fernández DíazFinal del formulari


14 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

No hago caso Josep, todo forma parte del entramado para tenernos entretenidos.
Mientras, van desmantelando la sanidad, la educación y las pensiones...

Josep ha dit...

Miquel, si que hago caso. Y la verdad más por lo ocurrido el otro dia contra los judios que esta otra, de la qualya estamos un poco acostumbrados. No pido que cierren FACEBOOK como piden algunos, esto seria como si quisieran que cerrasen CORREOS porque hay una carta llena de insultos, pero en todo esto si que hay que hacer alguna cosa. No es de recibo que tu, yo y el otro seamos respetuosos con todo quisqui, y nos insulten por todas partes. Hasta distraer y cerrar la Sanidad, claro que si.
Salut.

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Les reds socials son les dues cares d’una moneda. Per una banda son molt útils per difondre actes, ajudes... diguem-ne coses bones, però també son molt útils per difondre tot el contrari. No hi ha una legislació clara, ni tan sols sé si n’hi ha una i aquí bé el perill, quant el més pintat troba un lloc on deixar anar les seves bretolades ( que poden fer molt mal) sense ser sancionat o amb una sanció ridícula. El que faria falta es una que hi hagués una llei clara que censures aquestes coses.
No cal entrar en trifulgues de pati d’escola, però en insults i agreujaments per tenir una ideologia, religió, raça o sexe o un altre.

xavier pujol ha dit...

Els governants sempre tenen una doble vara per medir.
Actualment, és ben evident.

Josep ha dit...

Està claríssim que no faran res. Han passat 24 hores i ja veieu. Per això li demano al senyor ministre que espavili, i no tan sols amb nosaltres sinó també amb el sotsdirector del ABC (crec que té aquest càrrec) i igualment amb un ex guàrdia civil a les Canàries.

Bruixeta, tot internet, hi ha coses bones i coses que no ho son tant, penso que som nosaltres qui em de separar el gra de la palla.

Fins i tot a la Wikipedia ens pot passar. I que consti que jo sóc un dels que encara hi ha vegades que entro en llocs que desorienten, per bones que semblin les seves informacions.
Una abraçada.

Hada Isol ♥ ha dit...

A río revuelto ganancia de pescadores a ustedes los tienen enfrentados por viejos rencores fomentando insultos y humillaciones,a nosotros enfrentados socialmente quitandonos la posibilidad de juntos remar para salir adelante este odio entre quien tiene menos y quien tiene más está cobrando vidas.Mientras ellos los que tienen el poder quien sabe que hacen,pero ahora no te aflijas que viene el mundial y por un tiempo si es que les va bien y no eliminados de entrada habrá menos odios total con la vista puesta en el futbol ellos podrán ahcer lo que les plazca.Un abrazo.

Josep ha dit...

Xavier, a mi més molt difícil d'entendre que els mateixos que ens insulten de mala manera, alhora ens diguin que "somos españoles" "que nos quieren mucho" i coses semblants. Per aquests motiu dic que no faig gaire cas i que ja estem bastant o molt acostumats. El que em fot molt és el que diuen dels jueus. Hi havia una senyora, Ana Rubio Serrano, que tenia un bloc per recollir tota la informació possible per fer un llibre. Jo la vaig posar en contacta amb uns amics que tenim a Donosti, i que el pare d'ella estaba el camp d'extermini de Auschwitz. Dic tota aquesta "parrafada" només per dir que si sabessin tots aquests que ho diuen que era allò, els hi hauria de caure la cara de vergonya i no tindria perdó de déu, però és veritat, no passarà res.
Una abraçada.

Josep ha dit...

Hola, Isabel. Has acertado de pleno en lo que dices del fútbol. No hay nada mejor que distraer al pueblo que un partido. Pan y circo, pero cuidado porque el pueblo ya no es tonto del todo, y aunque no lo parezca ya no es como antes. Mi post aunque veas que los insultos todos van dirigidos a Catalunya no es toda esta mi queja.
Hace unos días después de la final de baloncesto entre El Maccabi de Tel Aviv ganó la Euroliga de baloncesto al derrotar al Real Madrid por 98-86, en Twitter todo eran insultos contra los judíos. Ya puedes imaginar. Cámaras de gas... Que vuelva Hitler, y las lindas frases de odio contra esta gente, conociendo o no, que fue y representó el Holocausto. El Ministro salió rápido a buscar culpables, y detuvieron a un par de personas. Muy bien hecho, pero cuando se trata de nosotros nadie se mueve. Ya ves que le doy una importancia relativa a los insultos a Catalunya, porque los mismos que insultan nos echan de menos, y el movimiento por ser independientes de España parece que no tiene marcha atrás. También está de moda tanto en Twitter como parece ser que en el Facebook (este no lo se porque no lo miro) llamar nazi o alguna lindeza semejante a quien no piensa igual. Todo esto aun no ha llegado al extremo de Argentina, pero a este paso no te extrañe.
Un petó, bonica!

KRT ha dit...

Si no en fem més cas és perquè estem massa acostumats que contra segons què i segons qui hi hagi "barra lliure" i "tot s'hi val". És clar que els governs tenen dues vares per mesurar; és la llei de l'embut (ample per a mi, estret per a tu). Se'ls veu molt el llautó, a tots plegats, però ells van a la seva i no els importa quedar tan en evidència!

Un dels assaltants ultres de fa pocs mesos a la llibreria Blanquerna de Madrid es presentava ahir candidat a les europees (espero que no hagi sortit). Fa dos dies, en un míting a Tenerife va ser agredit i ferit un membre d'IU. Quan algú esbronca un ministre, de cada pet en fan mil esquerdes; en canvi, segons a qui li passen les coses, s'actua d'una manera o d'una altra (o no s'actua). País.

Manuel Valero Ribes ha dit...

Hola Josep: La peninsula d'Iberia ho ha comentat "en l'odi de les dues espanyes", fomentat sempre pels que governen; a falta d'un bon ensenyament cultural de respecte cap als altres i és la nostra desgràcia perpètua al llarg dels segles i que cap govern ha tingut la intenció ni la decència de canviar ...!

Josep ha dit...

No et falta la raó, KRT. Només has de veure les contestacions de la gent. No són de està molt enfadats. Per cert, no se t'hi has fitxat però t'envia en Ramon, aquell professor de Barcelona que tenia un bloc i que et contestava bastant sovint. El cas de l'ex guàrdia civil ja el coneixia perquè li va trencar un dit a un senyor. I el de la Blanquerna de Madrid no en sabia res però no em ve de nou, és una cosa més del merder. En tot això del Facebook i el Twitter no passarà res, però no en el cas de Catalunya, en cap cas. Si va sortir el ministre tan rapit com va poder va ser por la denúncia que van fer totes les institucions jueves a Catalunya, sinó res de res.

Arreveure!

Josep ha dit...

Manel." Las dos Españas " com deia en Machado, i també deia "Castilla miserable, ayer dominadora, envuelta en sus andrajos desprecia cuanto ignora" i aquesta Castella no és res més que tots els govern dictatorials que en passat per la Península. i que ara disfressats de demòcrates segueixen fen el que volen. Que no hi ha cultura, clar que no, hi tampoc els hi importa massa. El que vulgui estudiar que pagui i si no que "fotin" el camp a un altre país. "Que inventen ellos". No sabia aquest home la fama que tindria aquesta frase. L'altre dia llegit un bloc d'una senyora biòloga deia,fent referència a Estonia que era un país amb una cultura increïble. I com a punt final deia: "Artur Mas, declarava que Catalunya podria ser la Massachusetts d'uns Estats Units d'Europa. Jo em conformaria que fos l'Estònia de la Mediterrània".

Una gran abraçada

Relatus ha dit...

Queda tant encara pel 9 de novembre!

Josep ha dit...

Tant de bo fos demà, Loreto!

Trampa de foc (I) de Núria Martí Constans

     Els primers anys del segle XX van ser anys d’avenços, creixement i revolució.   En aquell món dinàmic, les dones hi van tenir un paper ...