Cercar en aquest blog

dijous, 24 de novembre del 2011

donación de médula.


Els pares del nen amb leucèmia busquen donants de medul·la


L'Àlex necessita un trasplantament per superar la malaltia

 07:45
VOTA LA NOTÍCIA  
Adela Martínez i Lluís Gallaguet són els pares de l'Àlex i han iniciat la campanya per buscar donants<br />

Adela Martínez i Lluís Gallaguet són els pares de l'Àlex i han iniciat la campanya per buscar donants
 j.m.g.
JORDI MORROS | MANRESA El cas del nen de Manresa de 5 anys que necessita un trasplantament de medul·la per superar la leucèmia ha generat una campanya cívica impulsada pels seus pares perquè la gent es faci donant de medul·la. El petit, Àlex Gallaguet, ingressarà demà novament a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per continuar el tractament, però els metges ja han advertit als pares que l'única solució és fer-li un trasplantament. Per això Lluís Gallaguet i Adela Martínez han iniciat una croada per remarcar la importància de fer-se donant de medul·la òssia.
Informació a fons a l'edició impresa



click aquí Ajudem l'Àlex !

URGENT:   Ajudem l'Àlex !
Benvolguts mares i pares, aquesta és una comunicació que no voldríem haver de fer, però que les circumstàncies ens hi empenyen. Necessitem la vostra ajuda de forma urgent. Un nen de la nostra escola, l’Àlex, necessita urgentment un trasplantament de medul·la per superar la leucèmia que pateix. Malauradament, el seu germà, que ha nascut recentment, no és compatible, per això cal trobar un donant el més aviat possible.
Les persones que esteu en disposició d’ajudar l’Àlex, que és alumne de P5, podeu adreçar-vos al telèfon gratuït de la Fundació Carreras , el 900 32 33 34, o bé entrar a la pàgina webwww.fcarreras.org.
Aquest tipus de donacions es fan de forma altruista i anònima, per tant, si la medul·la no fos compatible amb l’Àlex, podria servir per ajudar alguna altra persona que ho necessités.
Es tracta d’un cas urgent, així que si teniu intenció d’ajudar, feu-ho, si pot ser, aquesta mateixa setmana. Només una analítica o una mostra de saliva serviran per entrar al registre de donants. Quantes més donacions hi hagi, més possiblitats hi haurà de trobar una medul·la que sigui compatible amb l’Àlex.

castellano

URGENTE: Ayudemos al Alex!
Estimados madres y padres, esto es una comunicación que no quisiéramos tener que hacer, pero que las circunstancias nos empujan. Necesitamos tu ayuda de forma urgente. Un niño de nuestra escuela, Álex, necesita urgentemente un trasplante de médula para superar la leucemia que padece. Desgraciadamente, su hermano, que ha nacido recientemente, no es compatible, por eso hay que encontrar un donante lo antes posible.
Las personas que estáis en disposición de ayudar al Alex, que es alumno de P5, puede dirigirse al teléfono gratuito de la Fundación Carreras, el 900 32 33 34, o bien entrar en la página web www.fcarreras.org.
Este tipo de donaciones se hacen de forma altruista y anónima, por lo tanto, si la médula no fuera compatible con Alex, podría servir para ayudar alguna otra persona que lo necesitara.
Se trata de un caso urgente, así que si tenéis intención de ayudar, hacedlo, si es posible, esta misma semana. Sólo una analítica o una muestra de saliva servirán para entrar en el registro de donantes. Cuantas más donaciones haya, más posibilidades habrán de encontrar una médula que sea compatible con Alex.





3 comentaris:

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Mi apreciado amigo Josep:
es una labor tremenda la que estás haciendo y tienes todo mi apoyo, ya lo he colgado en FB y TW, es un tema que me pone muy triste por que esa enfermedad se llevó a mi hermano del alma Francisco con 50 años en tres meses, y hoy hace 11 años...
Un abrazo y un beso muy fuerte, tu amiga Mari Trini.

Josep ha dit...

Apreciada Mª Trini. Siento mucho lo de tu hermano, si la gente se concienciara de lo fácil que es ser donande médula, muchos podrían salvar la vida. Lo dificil es encontrar una médula compatible.
Piensa que es 1 posibilidad entre 40.000. Por esto se necesitan muchos donantes.
Yo ya se que en esta ocasión sería un milagro si encontramos una médula para este niño de Manresa. Pero si no tenemos esta suerte otro niño puede vivir gracias a una persona anónima que a sido donante.

Para el proximo post trataré de explicarlo de nuevo. Ya verás que es más fácil de lo que parece, además rompe muchos tabús.
Un beso.

Montse ha dit...

Lo comparto en facebok. Mucha suerte para este niño.
Un beso.

Anne Frank

  Annelies Marie Frank , més coneguda com Anne Frank (12 juny 1929  – març de 1945), fou una adolescent alemanya jueva nascuda a Frankfurt d...