Cercar en aquest blog

dimarts, 12 de juliol del 2011

viure en contradicció / Vivir en contradicción




“Viure en contradicció amb la raó pròpia és l’estat moral més intolerable
Lev Tolstoi (1828-1910) escriptor rus


El tems passa volant: ja fa un any que ens van enterrar l’Estatut aquells magistrats  del Constitucional que, per imperatiu legal, representen més que la voluntat popular  expressada a las urnes i al carrer. Si algun cop parlem de democràcia real, si us plau, arreglem-ho. Ara, surt en Francesc Homs i ens diu que “l’única  via és el dret a decidir” però pacta em el PP, no se sap, si perquè l’empenyen els altres a fer-ho o per voluntat pròpia. Quina contradicció.



traducción al castellano.
"Vivir en contradicción con la razón propia es el estado moral más intolerable"
León Tolstoi (1828-1910) escritor ruso.


El tiempo  pasa volando: ya hace un año que nos enterraron el Estatuto aquellos magistrados del Constitucional que, por imperativo legal, representan más que la voluntad popular expresada en las urnas y en la calle. Si alguna vez hablamos de democracia real, por favor, arreglemos esto. Ahora, sale Francesc Homs y nos dice que "la única vía es el derecho a decidir" pero pacta con el PP, no se sabe si porque le empujan  otros a hacerlo o por voluntad propia. Qué contradicción.

5 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

Todo es política....todo...

Antonio ha dit...

Hay contradicciones con un alto grado de deshonestidad política y humana.
Saludos

Josep ha dit...

Se le ve el plumero!!!!
Una abraçada.

Josep ha dit...

Es verdad Antonio, y esto es una de las mil cosas que no se tendrían que tolerar. Creo de verdad que ser deshonesto, no es admisible en la vida cotidiana, pero en política menos aun.
Bienvenido de nuevo, Antonio.
Un abrazo.

Hada Isol ♥ ha dit...

Esas decisiones siempre son molestas,dificiles de tolerar en los politicos.
Un abrazo!

Trampa de foc (I) de Núria Martí Constans

     Els primers anys del segle XX van ser anys d’avenços, creixement i revolució.   En aquell món dinàmic, les dones hi van tenir un paper ...