Cercar en aquest blog

dissabte, 8 de març del 2008

dia internacional de la mujer

 
Posted by Picasa

"Los derechos humanos de la mujer y de la niña son parte inalienable, integrante e indivisible de los derechos humanos universales. La plena participación, en condiciones de igualdad, de la mujer en la vida política, civil, económica, social y cultural en los planos nacional, regional e internacional y la erradicación de todas las formas de discriminación basadas en el sexo son objetivos prioritarios de la comunidad internacional."
(Declaración y Programa de Acción de Viena, parte I, párrafo 18)

7 comentaris:

Mariaisabel ha dit...

Gràcies Josep per aquest post. Tu sempre al costaT de nosaltres, les dones, t'admiro, de veritat.
Jo també he posat una coseta al meu blog sobre el dia d'avui, que entre altres coses no serà un dia per moltes celebracions.
L'assesinat d'ahir es ha deixat molt tistos a tots.
Volen destruïr la nostre democràcia però...
NO HO ACONSEGUIRAN !!

Mariaisabel ha dit...

Josep, acabo d'entrar al meu blog i trobo un comentari teu. Em dius que no pots entrar a cap blog, menys el meu, quin privilegi em dona gmail no?
Espero i desitjo que es sol-lucioni aviat.
Un petó

Una ha dit...

Josep, no et preocupis pels comentaris, tots el bons arriben,però està habilitada l´opció de moderar ja que des de fa un mes ,alguns venen en anglès i amb virus.Perdona´m les molèsties.
A mi tambè m´agrada conèixer una persona com tu i fixa´t, ha estat gràcies a aquests virus dels que demanaves informació en el blog de Gavina.Cada cosa té una part dolenta i una altra de bona.Saludos

Anònim ha dit...

Gracias Josep,cunata razón tienes ,gracias por saludarme en mi blog,eres todo un caballero,infinitamente gracias,amigo mio.

Josep ha dit...

Isol.....
Ya no puedo ser un caballero.
Ahora las puertas se abren solas y los cafés son tan caros.....
¡¡Me lo he tenido que pensar¡¡
jajaja¡¡
Isol.Que yo soy un amigo¡¡
Una abraçada/un abrazo desde Catalunya/Cataluña.

Anònim ha dit...

Hola!!

Ahir em va ser impossible fins ven al vespre fer coses al blog, i per posar un post costava un horror, tot i així vaig poder fer-ho. Entrar als blogs va ser com qui diu una tasca impossible, i ara imagino que el teu post era referent a que no es podia accedir.

Gràcies per aquest post dedicat a la dona, amb aixó queda més que patent la persona que ets, una bellíssima persona. Es una sort saber i sentir que hi ha homes del nostre costat.

Un petó!!

Per cert, ja ports endevinar que a la mesa electoral hi he anat, però el titular també, per tant ja tinc el dia per a mi.

Diana Puig ha dit...

Hombre aquí estoy yo con todos vosotros...eso si opino que estos días no deberían de existir, solo el hecho de que así sea provocamos la diferencia, igualmente también pienso que la historia ha provocado que hoy exista. Gracias josep, didi.

Trampa de foc (I) de Núria Martí Constans

     Els primers anys del segle XX van ser anys d’avenços, creixement i revolució.   En aquell món dinàmic, les dones hi van tenir un paper ...